Severinus

Werken bij Severinus

Alles draait om de beste zorg voor onze cliënten. Bij Severinus krijgen medewerkers alle ruimte om hun kennis en talenten voor onze cliënten in te zetten. We investeren dan ook veel in ontwikkeling en opleiding. Maar niet alleen onze medewerkers krijgen deze kans. Ook cliënten mogen zich ontwikkelen. De afdeling Jobcoach zorgt altijd voor een gevarieerd vacatureaanbod voor de cliënt. Jezelf steeds verder mogen ontplooien biedt kansen om uit te blinken in: dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Zowel voor onze cliënten als onze medewerkers. Boeiend, leerzaam en uitdagend. Dat is werken bij Severinus.

Severinus is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen we op heel veel fronten gebruiken. Onze coördinator vrijwilligers zorgt altijd voor de juiste match.

Op je plek bij Severinus

Zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Dat is de missie van Severinus als werkgever. Goede zorg en een prettige sfeer toveren niet alleen een glimlach op het gezicht van onze cliënten, maar ook op dat van onze medewerkers en vrijwilligers. Wij vinden het belangrijk om medewerkers en vrijwilligers een werkplek te bieden waar ze dagelijks met veel plezier naartoe gaan. Een werkplek waar ze voelen dat juist hun specifieke competenties en kwaliteiten van meerwaarde zijn. Passend bij de zorgvraag van de doelgroep én passend bij de medewerker als persoon en professional.

Severinus, een aantrekkelijke en moderne werkgever:

  • met aandacht voor de balans tussen werk en;
  • met oprecht aandacht voor kwaliteit van zorg;
  • met een plezierig en gezond werkklimaat;
  • met goede arbeidsvoorwaarden, studie- en loopbaanmogelijkheden en passende honorering en waardering.


Podcast 'Werken bij Severinus'

Wil je meer weten over werken bij Severinus? Luister dan alvast eens onze podcast 'Werken bij Severinus'. Hier vertellen bevlogen medewerkers over hun vak! Je luistert de afleveringen hier: https://anchor.fm/severinus.

We zijn hard op zoek naar nieuwe medewerkers. Bezoek JobStart of bekijk hier ons vacatureaanbod: