Zoeken
Menu

Samen vorm geven aan samenwerking sociaal netwerk

Hoe ziet de samenwerking tussen zorgverleners, het netwerk van de cliënt, vrijwilligers en de buurt er in de praktijk uit? Dat gaan we bij Severinus de komende jaren verder ontwikkelen. Dat doen we juist sámen met cliënten, verwanten, vrijwilligers, buurtbewoners en medewerkers in de vorm van een expeditie: een ontdekkingstocht. We weten nog niet alles en gaan ontdekken waar we uitkomen.

Eerste Expeditie Café groot succes
Donderdag 25 januari organiseerden we ons eerste Expeditie Café waar cliënten, verwanten, vrijwilligers, buurtbewoners en medewerkers samen in gesprek gingen over de samenwerking en de praktijk. Dat leidde tot mooie gesprekken en uitwisseling van goede voorbeelden van hoe fijn we al samenwerken en ideeën om dat juist verder te verbeteren. Want er liggen nog volop kansen. In elk geval concluderen we dat door vaker en open met elkaar in gesprek te gaan, de samenwerking juist versterkt wordt. Dat blijven we dus ook doen. Ons tweede Expeditie Café staat al gepland op dinsdagavond 5 maart!

Tweede editie Expeditie Café: dinsdagavond 5 maart
Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of meedoen? Kom naar dan naar ons tweede Expeditie Café op dinsdagavond 5 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in Wijkcentrum De Erikant in Veldhoven. Het wordt wederom een interactieve sessie. Voor meer informatie over aanmelden kun je terecht bij yfke.froentjes@severinus.nl