Severinus
‹ Naar nieuwsoverzicht

29 maart 2022

Severinus fit en gezond challenge

Daag jezelf uit en doe mee!

Wat leuk dat je de uitdaging samen met ons aangaat! De komende tijd gaan we samen aan de slag met oefeningen en voedingstips. Onze bewegingsagoog en diëtist hebben voor de komende drie weken, iedere week een nieuw programma voor je klaarstaan. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. 

Hoe werkt het? 
Vanaf 4 april vind je op deze pagina iedere week een nieuw programma. Voor elke dag van de week beschrijven we een simpele oefening die je gewoon thuis kunt doen. Het werkt goed om hier bijvoorbeeld een vast moment voor in te lassen. Start jij de dag actief en begin je meteen nadat je bent opgestaan of zet jij de oefeningen in als korte pauze bij een dagje thuiswerken? Dat maakt niet uit. 

Naast een oefening hebben we dagelijks een handige voedingstip voor je. Die kun je direct dezelfde dag nog toepassen. Wanneer je de tips vaker gaat toepassen zorgen ze natuurlijk voor een nog beter resultaat. We zadelen je niet op met moeilijke recepten, het zijn makkelijk uitvoerbare tips.  

Veldhoven Gezond
De Severinus fit en gezond challenge is onderdeel van het project Veldhoven Gezond. Dit is een samenwerking tussen Cordaad Welzijn, Gemeente Veldhoven en diverse andere belangrijke spelers uit Veldhoven. We willen alle Veldhovenaren stimuleren een gezonde(re) levensstijl aan te nemen en een boost te geven om actie te ondernemen! Meer informatie over alle activiteiten die er deze weken georganiseerd worden vind je op: www.veldhovengezond.nl

Programma's

Severinus fit en gezond challenge - programma week 1 (start 4 april)

Severinus fit en gezond challenge - programma week 2 (start 11 april)

Severinus fit en gezond challenge - programma week 3 (start 18 april)