Severinus
‹ Naar nieuwsoverzicht

12 mei 2020

Lancering boek #MooieMomenten

Bekende Nederlanders en cliënten Severinus delen talent!
Het afgelopen jaar koppelde Severinus twintig cliënten aan bekende Nederlanders met een gezamenlijk talent of passie. Deze ontwapende ontmoetingen werden vastgelegd in tekst en beeld en zijn gebundeld in een prachtig boek #MooieMomenten. Eigenlijk zou dit boek op vrijdagmiddag 20 maart 2020, de internationale dag van het geluk, worden gelanceerd. Helaas gooide het Coronavirus roet in het eten. Maar we denken graag in mogelijkheden. Daarom presenteren we ons boek graag vandaag op ‘De Dag van de Zorg’!

Bijzondere ontmoetingen
Maar liefst twintig cliënten gaven zichzelf op na een interne oproep. Zij hadden een bijzonder talent! Waar de één goed is in darten, heeft de ander een creatief talent of oog voor het vastleggen van vogels. Het was een behoorlijke klus om de juiste talenten bij elkaar te vinden. Maar als het dan zover was, ontstond er een bijzondere ontmoeting.

Boek #MooieMomenten
Vandaag, dinsdag 12 mei 2020, op de ‘Dag van de Zorg’ lanceert Severinus het boek #MooieMomenten op een ludieke manier, onder leiding van presentator Jordy Graat. Op magische wijze onthullen we ons mooie boek. Bekijk hieronder de film!

Te koop!
Het boek #MooieMomenten is vanaf vandaag voor €12,50 hier te koop of via  www.severinus.nl/mooiemomenten. Het boek is ook te koop bij Bruna Veldhoven en het VVV-kantoor in de bibliotheek in Veldhoven.