Mondzorg

Bij Severinus houden we van lachen. Maar als je pijn hebt aan je tanden, is lachen een stuk minder fijn. Onze tandarts en mondhygiënist kunnen helpen. Het kan voor je kind of naaste lastig zijn om aan te geven dat hij of zij last heeft van de tanden. Daarom is het handig dat je regelmatig voor controle naar de tandarts en mondhygiënist gaat. Zo kunnen we tandproblemen voorkomen en klachten gemakkelijk oplossen. Ons team geeft iedereen de persoonlijke aandacht en rust die hij of zij nodig heeft. Heef je kind extra begeleiding nodig door angst of andere dingen die met zijn of haar beperking te maken hebben? Onze collega’s hebben jarenlange ervaring en de kennis om hiermee om te gaan.

  • Tandarts

    Onze tandarts doet goed onderzoek, behandelt klachten en geeft advies over de verzorging van de tanden. Als het nodig is, kan onze tandarts je kind of naaste doorverwijzen naar een kaakspecialist voor onderzoek of behandeling.

  • Mondhygiënist

    Om tandproblemen te voorkomen bij je kind of naaste, kan je bij onze mondhygiënist terecht. Daarnaast geeft onze mondhygiënist jou als ouder of verzorger graag meer informatie over mondgezondheid en tandverzorging bij je kind of naaste.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. Onze collega’s van het zorgbureau helpen je graag verder.