Zoeken
Menu

Op 23 maart openen wij onze deuren

Op zaterdag 23 maart tussen 10.00u en 16.00u openen we de deuren van onze locaties in Zeelst (Veldhoven). Een unieke kans om eens bij Severinus binnen te kijken en om kennis te maken met cliënten en medewerkers. Ben je op zoek naar een nieuwe baan, een stageplek of ben je gewoon nieuwsgierig naar Severinus? Je bent van harte welkom om ons een bezoek te brengen.

Bezoek onze dagbestedingslocaties Arbeid en Multimedia
Er is van alles te doen. Ervaar hoe het is om met een lichamelijke beperking door het leven te gaan. Kijk rond op dagbestedingslocaties Arbeid en Multimediagroep en zie welke mooie producten onze cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking hier maken. Als je tijd hebt, mag je het zelf ook eens proberen. Zo neem je ook nog een blijvende herinnering mee naar huis. Of breng een bezoek aan boerderij Akkerhoeve. In ons restaurant schenken we graag een kop koffie voor je in met iets lekkers erbij van onze eigen Bakkerij.

Werken én leren
En heb jij interesse in werken of leren bij Severinus? Dan gaan onze collega’s graag samen met jou op zoek naar de mogelijkheden. Misschien is onze BBL-opleiding – niveau 3 of niveau 4 wel wat voor jou? We vertellen er graag meer over.

Kom je ons een bezoek brengen?
Je bent welkom tussen 10.00 en 16.00 uur bij High Chaparral (navigatieadres: Ark 24) in Veldhoven. Wij zorgen ervoor dat ook de kinderen zich niet vervelen.