Zoeken
Menu

Prijs verlaagd. Ontdek yoga bij Severinus

Ben jij klaar om yoga te ontdekken? Denk aan meer ontspanning, energie, flexibiliteit, een sterk lichaam en gezonde geest. Schrijf je nu in voor yogalessen. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd yoga-instructeur, Janne Smits. Zij heeft haar opleiding in Bali gevolgd en staat te popelen om haar passen en energie te delen.

Wanneer?
De lessen vinden vanaf dinsdag 20 juni en woensdag 21 juni gedurende 12 weken plaats op dinsdag- en woensdagavond van 19.00 – 20.30 uur in de sportzaal op Akkereind, Honk 1 in Veldhoven.

Voor wie?
Voor cliënten van Severinus.

Wat heb je nodig?
Zorg dat je tijdens de les sportkleren aan hebt om gemakkelijk te kunnen bewegen. Voor yogamatjes wordt gezorgd.

Kosten en vervoer
Je betaalt voor een les van 1,5 uur € 16,00 per deelnemer/per les. Het eventuele vervoer naar de leslocatie dien je via de Receptie zelf aan te vragen. De kosten voor het vervoer mogen worden doorberekend aan Vrije Tijd.

Aanmelden
Er is per lesgroep plek voor maximaal 8 deelnemers. De les wordt pas gestart als er minimaal 4 aanmeldingen zijn. Als er te weinig aanmeldingen zijn, kunnen de aanmeldingen worden samengevoegd naar één lesavond. Dit doen we uiteraard in overleg met de belangstellenden. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Stuur vóór 13 juni een mail naar vrijetijd@severinus.nl. Vermeld hierin je naam en adres. Geef dan ook meteen door of je op dinsdag en/of woensdag beschikbaar bent.

Namaste!