Zoeken
Menu

Geslaagde Open Bedrijven Dag

Zaterdag 25 maart deed Severinus mee aan de Open Bedrijven Dag. De deuren van onze locaties op Akkereind stonden open voor bezoekers. Het doel van de dag was vooral om nieuwe collega’s te werven. Maar ook familie, vrienden en buurtbewoners waren van harte welkom om eens bij ons binnen te kijken.

Rondleiding

Na ontvangst bij High Chaparral werden de gasten ingedeeld in een groepje voor de rondleiding. De eerste stop was bij dagbestedingslocatie Ark. De collega’s daar namen bezoekers mee langs alle ruimtes en vertelden over de cliënten waar zij mee werken. Het theater, de tovertafel, een snoezelruimte, het was er allemaal te zien.

Vervolgens werd er bij de Severinus Academie verteld over innovatie in de zorg. SARA de zorgrobot was ook van de partij. Tijdens een spel met een ervaringsdeskundige kwam je alles te weten over het leven met een verstandelijke beperking. Voor de bezoekers die interesse hadden in werken of leren bij Severinus waren de collega’s van HRM aanwezig voor meer informatie over de mogelijkheden.

Het was een erg leuke en geslaagde dag. We willen alle bezoekers dan ook hartelijk danken voor hun komst en alle enthousiaste reacties.

Open Bedrijven Dag gemist?

Had jij graag een bezoek willen brengen aan de Open Bedrijven Dag van Severinus maar kwam het niet uit in de agenda? We nodigen je graag uit om alsnog contact op te nemen voor meer informatie.

Vragen?

Bel of mail ons. Wij brengen je graag in contact met de juiste persoon.