Zoeken
Menu

Bezoek ons tijdens de Open Bedrijven Dag

Op zaterdag 25 maart tussen 10.00u en 16.00u openen we de deuren van onze locaties op Akkereind. Een unieke kans om eens bij ons binnen te kijken en om kennis te maken met cliënten en medewerkers.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, een stageplek of ben je gewoon nieuwsgierig naar Severinus? Je bent van harte welkom om ons een bezoek te brengen.

Er is van alles te doen. Ervaar hoe het is om met een lichamelijke beperking door het leven te gaan. Kijk rond op dagbestedingslocatie ARK en zie welke middelen ons ondersteunen bij de daginvulling van onze cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Of breng een bezoek aan boerderij Akkerhoeve. In ons restaurant schenken we graag een kop koffie voor je in met iets lekkers erbij.

En heb jij interesse in werken of leren bij Severinus? Dan gaan onze collega’s graag samen met jou op zoek naar de mogelijkheden. Misschien is onze nieuwe BBL-opleiding – niveau 3 wel wat voor jou? We vertellen er graag meer over.

Kom je ons een bezoek brengen? Je bent welkom tussen 10.00 en 16.00 uur bij High Chaparral (navigatieadres: Ark) in Veldhoven. Wij zorgen ervoor dat ook de kinderen zich niet vervelen.