Zoeken
Menu
Sport

Wedstrijd PSV-FC Eindhoven

Datum
24 juli 2024
Tijd
20:00 - 22:30
Locatie
Philips Station, Eindhoven

Namens ASML krijgt Severinus 140 toegangskaarten aangeboden voor de wedstrijd PSV-FC Eindhoven. Jullie zijn uitgenodigd in de ASML Community Lounge in het Philips Stadion waar jullie de wedstrijd kunnen kijken en kunnen genieten van een hapje en drankje. Dit alles op kosten van ASML.

Jullie zijn allen door ASML uitgenodigd om de wedstrijd PSV – FC Eindhoven te bezoeken. Deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 24 juli 2024 en begint om 20:00 uur in het stadion. Vanaf 19:00 uur zijn jullie van harte welkom, wij zorgen voor een drankje en wat snacks. Op de tickets staat aangegeven dat jullie toegang hebben tot de ASML Community Lounge bij ingang 12.

Datum                          : Woensdag 24 juli 2024
Ontvangst                    : 19:00 uur
Aanvang wedstrijd      : 20:00 uur
Einde programma       : 22:30 uur
Locatie              : Philips Stadion, ingang 12 (zijde aan de Frederiklaan), ASML Community Lounge, 4e etage

De tickets hebben stoelnummers, maar daar hoeven jullie niet naar te kijken. Jullie kunnen zelf kiezen waar je gaat zitten.

De tribune is onder een grote speaker, waardoor het geluid soms erg hard is. Het kan daarom handig zijn om oordopjes mee te nemen.

Ondanks dat er op de kaarten staat dat roken na de wedstijd is toegestaan is dit niet het geval. De ASML Community Lounge is geheel rookvrij. Het is niet mogelijk om beneden te gaan roken en dan weer terug te komen. Gelieve hier rekening mee te houden.

Aanmelden
De aanmeldperiode is verstreken. Iedereen die zich heeft aangemeld heeft via de mail de tickets ontvangen.