Zoeken
Menu
Verwendag

Verwendag (uitsluitend voor laagniveau)

Datum
16 april 2023
Tijd
09:45 - 14:30
Locatie
Café-Restaurant Berksveld, Wilgeman 1, Veldhoven

Op zondag 16 april a.s. organiseert KansPlus-Sien Eindhoven Helmond e.o., in samenwerking met MEE De Meentgroep, een Verwendag bij Severinus in Veldhoven. Voor de 15e keer alweer. We zijn heel blij dat we je dit jaar gewoon uit kunnen nodigen en hopen dat je erbij bent. De basis blijft hetzelfde: samen met je eigen begeleider doe je mee aan activiteiten in een kleine groep.

Dit jaar weer met vertrouwde activiteiten. Muziek met DJ Sharona, al je verzoeknummers lekker hard meezingen en de clowns met Hart en Neus maken iedereen aan het lachen. Alle activiteiten vind je op het inschrijfformulier. Je mag er drie kiezen. Wij zorgen voor de lunch en een lekkere portie poffertjes.

Kosten
Meedoen aan de Verwendag kost € 7,- Dat is het bedrag per deelnemer, inclusief de eigen begeleider. In principe kom je met één begeleider, maar als je vader en moeder (bijvoorbeeld) allebei willen komen vinden we dat heel gezellig. Laat het wel weten, want dan zorgen wij voor extra broodjes. Laat het ons ook weten als het niet lukt om een begeleider mee te nemen.

Programma
Vanaf 09.45 uur ben je welkom in het restaurant van Severinus. Na een eerste kopje koffie heet de voorzitter iedereen welkom en dan begint het. Elke activiteitenronde duurt een uur. De eerste ronde begint om 10.30 uur en de laatste om 13.30 uur. Van 12.30 tot 13.30 uur is de lunchpauze. Om 14.30 uur is de Verwendag afgelopen.

Aanmelden
Zie Intranet/’Cliëntennieuws’.

Voor meer informatie: vrijetijd@severinus.nl.