Zoeken
Menu
Verwendag

Verwendag (uitsluitend voor laagniveau)

Datum
07 april 2024
Tijd
09:45 - 14:30
Locatie
Café-Restaurant Berksveld, Wilgeman 1, Veldhoven

Beste deelnemer,

Op zondag 7 april organiseert KansPlus-Sien Eindhoven EO, De Verwendag bij Severinus in Veldhoven. Voor de 16e keer alweer. We zijn heel blij dat we je dit jaar weer uit kunnen nodigen en hopen dat je erbij bent. De basis blijft hetzelfde: samen met je eigen begeleider doe je mee aan activiteiten in een kleine groep.

Dit jaar zijn er weer veel leuke activiteiten
Alle activiteiten vind je op het inschrijfformulier. Je mag er drie kiezen. We proberen je bij je voorkeur activiteiten in te plannen. Lukt dit niet dan nemen we contact met je op.

Wij zorgen voor de lunch en een lekkere portie poffertjes.

Meedoen aan De Verwendag kost € 8,- Dat is het bedrag per deelnemer, inclusief de eigen begeleider. Dit bedrag betaal je contant bij binnenkomst op 7 april.

In principe kom je met één begeleider, maar als je vader en moeder (bijvoorbeeld) allebei willen komen vinden we dat heel gezellig. I.v.m. het grote aantal bezoekers tijdens afgelopen Verwendag hebben we ervoor gekozen dat er maar 1 begeleider mee kan tijdens de activiteit. Je kan hierin wel variëren per activiteit. De ander moet dan wachten.

Laat wel weten met hoeveel je komt, want dan zorgen wij voor extra broodjes. Laat het ons ook weten als het niet lukt om een begeleider mee te nemen. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Programma
Vanaf 09.45 uur ben je welkom in het restaurant van Severinus. Na een kopje koffie of thee heten we iedereen welkom en dan beginnen we. Elke activiteitenronde duurt ongeveer een uur, dit verschilt per activiteit. De eerste ronde begint om 10.30 uur, de tweede om 11.30 uur en de laatste om 13.30 uur. Van 12.30 tot 13.30 uur is de lunchpauze. Om 14.30 uur is de Verwendag afgelopen.

Inschrijven
Inschrijven kan door middel van deze link: https://forms.office.com/r/HA7vpb4nWD

Schrijf je snel in, want vol is vol!

Je kunt je tot en met 17 maart aanmelden.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Kristy van Eerden te bereiken via 06 14419355 of via de mail kristy@kansplus-sien.nl

We hopen jullie op 7 april weer te ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Namens de werkgroep,

Jet Schonenberg, Francis van de Ven en Kristy van Eerden