Zoeken
Menu
Voertuigen

Truckrun Reusel/De Mierden

Datum
01 september 2024
Tijd
10:00 - 16:00
Locatie
Manege "de Meulenhoai", Hulselsedijk 34, Reusel

Na het daverende succes van vorig jaar, is besloten dat Truckrun Reusel/De Mierden een jaarlijks evenement wordt!

De Truckrun is bedoeld voor mensen met een beperking die wonen in de Kempengemeenten. Er zijn maximaal 100 vrachtwagenplekken. Vol=Vol. De toegang en deelname zijn gratis.

De rit vindt plaats tussen 10.00-12.30 uur en tussen 14.00-16.00 uur. Tussen 12.30 uur en 14.00 uur is er een pauze om wat te eten/drinken en sanitaire stop. Om 16.00 uur eindigt de dag.

Per vrachtwagen kan 1 cliënt (bijrijder) mee. De begeleiding kan mee in een busje dat tussen de vrachtwagens rijdt, zodat men de begeleiding altijd snel bij de hand heeft. Helaas is het verzekeringstechnisch niet mogelijk om als begeleider plaats te nemen op het ‘bed’ van de vrachtwagen.

Er kunnen jammer genoeg geen rolstoelgebonden cliënten mee in de vrachtwagens. Hiervoor kan bij voldoende aanmeldingen een alternatief worden geboden. Dan wordt er namelijk een rolstoelbus ingezet. Echter is dit dan alleen tijdens het 2de gedeelte van de dag tussen 14.00-16.00 uur.

Tijdens deze dag zijn er snacks en drinken te koop, maar voor de lunch moet zelf worden gezorgd.

AANMELDEN?
Stuur vóór 20 mei a.s. een mailtje naar vrijetijd@severinus.nl. Gezien de beperkte plekken is er maar een korte aanmeldperiode. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Geef bij de aanmelding de volgende gegevens door:

Half augustus a.s. volgt er meer informatie over de vertrektijden, het vervoer e.d.