Zoeken
Menu
Kermis

Severinus kermis

Datum
16 juni 2023
Tijd
15:00 - 21:30
Locatie
Berkt, Wilgeman, Veldhoven

Programma:    

Vrijdag van 15.00 tot ± 18.00 uur is er de Prikkelarme Kermis voor bewoners voor wie de reguliere Severinus Kermis te druk is! Voor deze bezoekers is er op aanvraag een prijsje beschikbaar. Dit kan worden opgevraagd bij Erik van der Velden.

Vrijdag van 18.30 tot ± 21.30 uur is de Kermis voor iedereen open.

Attracties: alle attracties zijn gratis. Op vrijdag zijn de volgende attracties aanwezig: Draaimolen, Rups en Tea Cups.

Muziek: medewerking op vrijdag van Open Podium, Dancing Girls, Crist Coppens & Rianne Jansen.

Eten en drinken: er is een bar (koffie/frisdrank/bier/wijn) friteswagen, ijskraam, gebakskraam en suikerspin aanwezig. Voor grote bestellingen bij de friteskraam zijn bij Infostand bestellijsten beschikbaar. Zoals gebruikelijk krijgen bewoners en begeleiding een aantal gratis penningen aangeboden. De penningen zijn om het eten en drinken tijdens de Kermis te betalen. Voor bewoners met slikproblemen is er bij de Koffiebar choco- of fruit mousse verkrijgbaar.

Penningen: Er hoeft geen opgave van aantallen door gegeven te worden; bij de Infostand staan de enveloppen met het aantal penningen per woonhuis klaar en zijn op vrijdag of zaterdag tijdens de Kermis af te halen. Bijkopen? Op de Kermis bij de Infostand à € 1,- per stuk; alleen pinbetaling*, geen contant geld!! *De Severinusbewonerspassen/woonhuispassen zijn niet bruikbaar, alleen pinpas van de bank!
Let op! De penningen zijn na afloop/niet gebruiken niet inwisselbaar voor geld.