Zoeken
Menu
Kermis

Severinus kermis

Datum
17 juni 2023
Tijd
14:00 - 19:30
Locatie
Berkt, Wilgeman, Veldhoven

Programma:

Zaterdag is de opening van de kermis om 14.00 uur en sluit deze om 19.30 uur.

Attracties: alle attracties zijn gratis. Op zaterdag zijn de volgende attracties aanwezig: Draaimolen, Rups en Tea Cups. Daarnaast is er ook Eendjes vangen, Rad van Fortuin, Touwtrekken, Blikgooien, Glittertattoo’s, Schmincken en Ballonnen.

Muziek: medewerking op zaterdag van De Trom, Two for You, DJ Dominic, Stef Ekkel, Jan Biggel en Frans Duijts.

Eten en drinken: er is een bar (koffie/frisdrank/bier/wijn) friteswagen, ijskraam, gebakskraam en suikerspin aanwezig. Voor grote bestellingen bij de friteskraam zijn bij Infostand bestellijsten beschikbaar. Zoals gebruikelijk krijgen bewoners en begeleiding een aantal gratis penningen aangeboden. De penningen zijn om het eten en drinken tijdens de Kermis te betalen. Voor bewoners met slikproblemen is er bij de Koffiebar choco- of fruit mousse verkrijgbaar.

Penningen: Er hoeft geen opgave van aantallen door gegeven te worden; bij de Infostand staan de enveloppen met het aantal penningen per woonhuis klaar en zijn op vrijdag of zaterdag tijdens de Kermis af te halen. Bijkopen? Op de Kermis bij de Infostand à € 1,- per stuk; alleen pinbetaling*, geen contant geld!! *De Severinusbewonerspassen/woonhuispassen zijn niet bruikbaar, alleen pinpas van de bank!
Let op! De penningen zijn na afloop/niet gebruiken niet inwisselbaar voor geld.