Zoeken
Menu

Zwemmen

Je kunt bij Severinus in verschillende vormen zwemmen. Bijvoorbeeld samen met een begeleider, in een groep, je kan spelletjes doen in het water of baantjes trekken. We kijken naar wat bij jou past. Er is altijd wel een zwemgroep die je leuk vindt. Alle zwemactiviteiten vinden plaats in de Berkt in Veldhoven.

Zwemmen 1 op 1
In een rustige ontspannen sfeer zwemmen samen met de begeleider die met jou mee het water in gaat. Een bewegingsagoog is op de kant aanwezig, geeft advies, assisteert daar waar nodig en zorgt voor een veilige omgeving.

Zwemmen LVB/MVB
In een ongedwongen sfeer samen baantjes zwemmen, een bal overgooien, elkaar ontmoeten of lekker bubbelen.

Banen zwemmen
Voor degene die het fijn vinden om baantjes te zwemmen. Iedereen kan dit in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier doen.

Aqua joggen
Een intensieve looptraining in het water, ondersteund door muziek. Het voordeel is dat je voluit kunt trainen zonder de gewrichten te overbelasten. Alle spiergroepen komen aan bod.

Structuurgroepen zwembad
Groepjes bestaan uit maximaal 4 cliënten die allen werken aan een eigen opdracht. De lessen verlopen altijd op eenzelfde manier, waarbij kleine materialen van A naar B vervoerd worden.

Zwemmen algemeen
Kies je niet voor een specifieke zwemsport dan is er altijd wel een zwemgroep waar je terecht kan. We kijken graag samen naar een invulling die past bij de behoefte en interesse van de zwemmers.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. Onze collega’s van het zorgbureau helpen je graag verder.