Severinus

Kinderen in schommel

Xieje

Naschoolse opvang, zaterdagopvang én vakantieprogramma

Xieje biedt voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking of ontwikkelachterstand een divers aanbod na schooltijd, op zaterdag en in schoolvakanties. De vier locaties zijn gelegen op verschillende locaties in Veldhoven. We bieden een uitdagend en afwisselend programma. Het programma wordt afgestemd op het ontwikkelingsniveau en de interesse en behoeften van de kinderen en jongeren. Beweging en de buitenlucht zijn hiervan een onderdeel, maar een gezellige en veilige omgeving zijn het belangrijkst. Centraal staan het sociaal functioneren, het vergroten van de zelfredzaamheid en het ontlasten van het sociaal netwerk. Dat is waar Xieje voor staat!

Ieder kind krijgt daarom een persoonlijk ondersteuningsplan. Onze doelen zijn gericht op emotionele veiligheid: dit vormt de basis om goed te kunnen groeien en ontwikkelen. Een kind of jongere kan zich bij ons veilig voelen met vaste leeftijdsgenootjes en vaste persoonlijk begeleiders of activiteitenbegeleiders. Door kinderen te observeren en gedrag te analyseren zoeken we steeds naar oplossingen of uitdagingen om doelen te bereiken.


Locaties

Xieje is gevestigd op meerdere locaties in Veldhoven.

Xieje op de Smelen
Locatie: Prins Willem-Alexander School (SO)
Voor wie: Kinderen tussen de 4 en 13 jaar
Adres: Smelen 38, 5508 SM in Veldhoven
Geopend: Maandag t/m vrijdag en in schoolvakanties

Xieje op de Kempen Campus
Locatie: Prins Willem-Alexander School (VSO)
Voor wie: Jongeren tussen de 11 en 20 jaar
Adres: Knegselseweg 8, 5504 NC in Veldhoven
Geopend: Maandag t/m vrijdag en in schoolvakanties

Xieje op de Wilgeman
Locatie: De Berkt, Severinus
Adres: Wilgeman 2, 5507 LG in Veldhoven
Geopend: Maandag t/m zaterdag

Xieje op de Ark
Locatie: het Akkereind, Severinus
Voor wie: Kinderen 0-12 jaar
Geopend: Zaterdag


Meer informatie & aanmelden

Voor rechtstreeks contact met Xieje kunt u contact opnemen via xieje@severinus.nl of via de receptie via 040 258 63 11. Wilt u meer weten over Xieje, een keer proefdraaien of aanmelden? Neem dan contact op met het Zorgbureau via zorgbureau@severinus.nl of 040 258 63 19.