Severinus

Thuisondersteunende-zorg-blad1-voorkant.jpg

Individuele begeleiding op school

Het komt wel eens voor dat een kind wat meer ondersteuning nodig heeft om zich veilig te voelen in de klas of om specifieke doelen beter te kunnen ontwikkelen. De ambulante begeleiders van Severinus ondersteunen bij specifieke vragen over het gedrag en de ontwikkeling in het ZMLK- of regulier onderwijs.

Begeleiding op maat, op locatie

Bij Severinus werken mensen die deskundig zijn in de begeleiding van kinderen die door een ontwikkelingsprobleem extra zorg nodig hebben. Zij bieden begeleiding op maat, die past bij het kind en de situatie. Voor ieder kind op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Passend bij de (multidisciplinaire) zorgvraag. Uiteraard in nauwe samenwerking met de ouder(s) en de school.


Wilt u weten of uw kind in aanmerking komt voor extra begeleiding op school? Neem voor meer informatie contact op met ons Zorgbureau T: 040 258 63 19 of E: zorgbureau@severinus.nl.

Wilt u als vertegenwoordiger van een school meer weten over deze extra begeleiding? Neem voor meer informatie contact op met ons Zorgbureau T: 040 258 63 19 of E: zorgbureau@severinus.nl.