WMO WMO/Voor gemeenten
Severinus

Mery Rijkers - toestemming voor gebruik van deze fot

Severinus Werkt!

De kerntaak van u als gemeente in het kader van de WMO is om uw inwoners te ondersteunen om te participeren in de maatschappij. De WMO is erop gericht dat iedereen zoveel mogelijk kan meedoen naar vermogen. Al dan niet geholpen door vrienden, familie of bekenden. Severinus denkt met u mee in het verlenen van goede zorg voor uw inwoners.

Slimme oplossingen voor gemeenten in het kader van de WMO

Severinus biedt slimme oplossingen voor alle inwoners die ondersteuning nodig hebben om deel te nemen in de maatschappij. Hierbij denken wij niet alleen aan mensen met een verstandelijke beperking, maar juist aan inwoners met psychiatrische problematiek, ouderen, jeugd en inwoners met een arbeidshandicap. Hoe? Door een kwalitatief hoogwaardig dienstenaanbod, de vele, direct beschikbare voorzieningen in de wijk en de organisatiekracht door samenwerking. Wij denken met u mee met een passend totaalaanbod, geschikt voor alle doelgroepen.

We bieden een totaalaanbod van diensten en cursussen die u ondersteunen in het verlenen van goede zorg voor uw burgers in het kader van:

  • WMO
  • Participatiewet
  • Jeugdwet

Meer informatie?
Neem contact met op met Severinus Werkt! via werkt@severinus.nl.

Bekijk hier onze samenwerkingsverbanden.