Severinus

Word vrijwilliger bij Severinus

Het geluk van de cliënten staat bij Severinus voorop. Dagelijks bieden onze medewerkers en vrijwilligers liefdevolle zorg om dit ideaal na te streven. En geluk zit 'm in hele kleine dingen die je samen kunt doen. Hiervoor is Severinus afhankelijk van vrijwilligers. Op dit moment is Severinus hard op zoek naar extra vrijwilligers. Word ook vrijwilliger en draag zo een steentje bij! Er zijn verschillende mogelijkheden, maar vrijwilligerswerk is maatwerk. Hier vertellen we graag meer over.

Vrijwilligerswerk
Severinus kent meerdere vormen van vrijwilligerswerk. Ten eerste kun je vrijwilliger zijn bij een vrijetijdsactiviteit. Dit zijn wekelijkse bijeenkomsten in de avond zoals sjoelen en de dansactiviteit bij de Danserinoos. Daarnaast kun je vrijwilliger zijn bij jaarlijkse activiteiten, zoals de kermis of de sportdag.

Vind je het leuk om een band op te bouwen en individueel met een cliënt iets te ondernemen? Denk dan aan het vrijwilligerswerk bij een leer- en werklocatie of een woonhuis. Bied bijvoorbeeld een extra hand binnen een woonhuis door te gaan wandelen of een spelletje te doen met een cliënt. Maar ook bij leer- en werklocaties zijn er tal van werkzaamheden waarbij je kan ondersteunen.

Maatwerk
Er zijn vele vormen vrijwilligerswerk, want vrijwilligerswerk is maatwerk. De coördinator Vrijwilligers gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden binnen Severinus te onderzoeken. Alleen zo kunnen we de juiste match maken.

Interesse in de functie vrijwilliger bij Severinus? 
Neem contact op of reageer op een vacature. Ook prima te combineren met school, want als je 16 jaar of ouder bent, kun je bij ons vrijwilligerswerk doen. Klik hier voor een greep uit het aanbod.

Benieuwd naar de ervaringen van onze vrijwilligers? Lees hier hun verhalen.