Severinus

Vrijwilliger bij Severinus

Op je plek bij Severinus
Extra aandacht en een prettige sfeer toveren niet alleen een glimlach op het gezicht van onze cliënten, maar ook op dat van onze vrijwilligers. Wij vinden het belangrijk om vrijwilligers een plek te bieden waar ze met veel plezier naartoe gaan. Een plek waar ze voelen dat juist hun aanwezigheid en specifieke competenties en kwaliteiten van meerwaarde zijn. Samen met een de coördinator vrijwilligers, gaan we op zoek naar de juiste match. Een match tussen de vraag van de cliënt en jouw interesse en de tijd die jij beschikbaar hebt. Dat kan al een uurtje in de maand zijn. Klik hier voor een greep uit het aanbod van werkzaamheden van vrijwilligers.

Wederzijdse waardering
Alles draait om de beste zorg voor onze cliënten. Elke cliënt verdient alle aandacht. Voor net dat beetje extra aandacht, is het heel fijn dat er vrijwilligers zijn. Ze leveren een belangrijke bijdrage aan onze cliënten. Daarom waarderen wij onze vrijwilligers enorm. Vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld geheel kosteloos deelnemen aan een aantal workshops en themabijeenkomsten vanuit het Open Aanbod van de Severinus Academie. Daarnaast zetten wij onze vrijwilligers graag in het zonnetjes tijdens onze eindejaarsbijeenkomst.  

Interesse in de functie vrijwilliger bij Severinus? 
Neem contact op of reageer op een vacature. Ook prima te combineren met school, want als je 16 jaar of ouder bent, kan je bij ons vrijwilligerswerk doen. Benieuwd naar de ervaringen van onze vrijwilligers? Lees ze hier.