Zaalvoetbal

Altijd al in een zaalvoetbalteam willen spelen? Je kunt op donderdagavond met andere liefhebbers een balletje trappen. Het team bestaat uit voetballers die een aardig potje kunnen spelen. Je oefent je balvaardigheden en speelt altijd een partijtje.

 • Wanneer kun je zaalvoetballen?

  Donderdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur. Met een groep cliënten gaan we naar de sporthal van City Sport Veldhoven. Hier wordt wekelijks gevoetbald.

   

 • Aan- en afmelden

  Je kunt je het hele jaar aanmelden voor zaalvoetbal. Van de afdeling Beweging hoor je wanneer je kan starten. Twijfel je om je aan te melden? Je kunt altijd eerst een proefles volgen. Wil je je aanmelden voor een proefles? Stuur dan een e-mail naar beweging@severinus.nl.

  Als je je wilt afmelden, heb je een opzegtermijn van een maand.

 • Kennismaken of een proefles?

  Weet je niet zeker of zaalvoetbal wat voor je is? Meld je dan aan voor een proefles door een e-mail te sturen naar beweging@severinus.nl. We maken dan een afspraak met je. Tijdens de proefles maak je kennis met de groep en de begeleider. Het is fijn als een van je ouders of iemand anders daarbij is om je te begeleiden.

  Na de proefles krijg je een aanmeldformulier. Als je je aanmeldt, bespreken we met je of er belangrijke dingen zijn die we moeten weten voordat je meedoet. Denk aan risico’s en medicijnen.

  Je kunt je aanmelding altijd intrekken. Na de eerste kennismaking start je met een proefperiode en heb je, als het nodig is, na ongeveer vijf lessen een evaluatiegesprek. Dit is met jou, je woonbegeleider, de begeleider van de activiteit en iemand van de afdeling Beweging. Daarna wordt je aanmelding pas definitief.

 • Kosten

  De kosten zijn €254,- per jaar.

 • Vervoer

  Woon je bij Severinus en heb je vervoer nodig naar het zaalvoetbal? Dan regelen we dat voor jou. Als je niet bij ons woont, zorg je zelf voor het vervoer.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. Onze collega’s van het zorgbureau helpen je graag verder.