Wandelclub

Vind je wandelen fijn en kun je zo’n 5 kilometer meelopen? Maak dan eens kennis met de wandelclub. Vrijwilligers begeleiden de wandeling. We maken met de groep een wandeling die ongeveer een uur duurt.

 • Wanneer kun je wandelen?

  Akkereind
  Maandagmiddag van 13.30 uur tot 14.30 uur.
  Verzamelen op Akkereind, begeleid door een bewegingsagoog

  Donderdagavond van 17.45 uur tot 18.45 uur.
  Verzamelen op Akkereind, begeleid door vrijwilligers

  Berkt
  Vrijdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur.
  Verzamelen op de Berkt (Platanenlaan), begeleid door een bewegingsagoog

 • Aan- en afmelden

  Je kunt je het hele jaar aanmelden voor de wandelclub. Van de afdeling Beweging hoor je wanneer je kan starten. Twijfel je om je aan te melden? Je kunt altijd eerst een proefles volgen. Wil je je aanmelden voor een proefles? Stuur dan een e-mail naar beweging@severinus.nl.

  Als je je wilt afmelden, heb je een opzegtermijn van een maand.

 • Kennismaken of een proefles?

  Weet je niet zeker of de wandelclub wat voor je is? Meld je dan aan voor een proefles door een e-mail te sturen naar beweging@severinus.nl. We maken dan een afspraak met je. Tijdens de proefles maak je kennis met de groep en de begeleider. Het is fijn als een van je ouders of iemand anders daarbij is om je te begeleiden.

  Na de proefles krijg je een aanmeldformulier. Als je je aanmeldt, bespreken we met je of er belangrijke dingen zijn die we moeten weten voordat je meedoet. Denk aan risico’s en medicijnen.

  Je kunt je aanmelding altijd intrekken. Na de eerste kennismaking start je met een proefperiode en heb je, als het nodig is, na ongeveer vijf lessen een evaluatiegesprek. Dit is met jou, je woonbegeleider, de begeleider van de wandelclub en iemand van de afdeling Beweging. Daarna wordt je aanmelding pas definitief.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. Onze collega’s van het zorgbureau helpen je graag verder.