Seniorensoos

Als je een dagje ouder wordt, ben je welkom bij onze Seniorensoos! Leer anderen kennen, doe mee aan activiteiten of drink gezellig een kopje koffie of thee.

Onze vrijwilligers organiseren een gezellige ochtend of middag met een gevarieerd aanbod. Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we gezellig een praatje en gaan we samen puzzelen of boekjes kijken en voorlezen.

 • Wanneer kun je naar de seniorensoos?

  Donderdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur in Café Berksveld in Veldhoven
  Dinsdagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur in Restaurant Berksveld in Veldhoven

 • Aan- en afmelden

  Je kunt je het hele jaar aanmelden voor de seniorensoos. Van de afdeling Vrije Tijd hoor je wanneer je kan starten. Twijfel je om je aan te melden? Je kunt altijd eerst een keer kennismaken. Wil je je aanmelden voor een kennismaking? Stuur dan een e-mail naar vrijetijd@severinus.nl.

  Als je je wilt afmelden, heb je een opzegtermijn van een maand.

 • Kennismaken of een proefles?

  Weet je niet zeker of de seniorensoos wat voor je is? Meld je dan aan voor een kennismaking door een e-mail te sturen naar vrijetijd@severinus.nl. We maken dan een afspraak met je om kennis te maken met de groep en de begeleider. Het is fijn als een van je ouders of iemand anders daarbij is om je te begeleiden.

  Na de kennismaking krijg je een aanmeldformulier. Als je je aanmeldt, bespreken we met je of er belangrijke dingen zijn die we moeten weten voordat je meedoet. Denk aan risico’s en medicijnen.

  Je kunt je aanmelding altijd intrekken. Na de eerste kennismaking start je met een proefperiode en heb je, als het nodig is, na ongeveer vijf lessen een evaluatiegesprek. Dit is met jou, je woonbegeleider, de begeleider van de activiteit en iemand van de afdeling Vrije Tijd. Daarna wordt je aanmelding pas definitief.

 • Kosten

  Deze activiteit is gratis.

 • Vervoer

  Je zorgt zelf voor het vervoer.