Bowlen

Potje bowlen? Als je dat leuk lijkt, kunnen we je het spel leren. We organiseren ook wedstrijden. Gewoon voor de gezelligheid en om samen sportief bezig te zijn.

 • Wanneer kan ik bowlen?

  Woensdagavond van 18:45 – 20:00 uur bij Flying Bowling in Veldhoven.

 • Aan- en afmelden

  Aanmelden
  Je kunt jezelf het hele jaar door aanmelden voor deze activiteit. De afdeling Vrije Tijd geeft aan je door wanneer je kunt starten. Voordat je je definitief aanmeldt kun je eerst een proefles volgen.

  Aanmelden voor een proefles? Stuur een mail naar: vrijetijd@severinus.nl.

  Afmelden
  Als je je wilt afmelden, heb je een opzegtermijn van een maand. Meld je jezelf af in een lopende maand dan wordt de afmelding verwerkt na de opvolgende maand.

 • Kennismaken of een proefles?

  Weet je niet zeker of bowlen wat voor je is? Meld je dan aan voor een proefles door een e-mail te sturen naar vrijetijd@severinus.nl. We maken dan een afspraak met je om kennis te maken met de groep en de begeleider. Het is fijn als iemand van de begeleiding of wettelijk vertegenwoordiger daarbij is om je te begeleiden.

  Na de proefles krijg je een aanmeldformulier. Als je je aanmeldt, bespreken we met je of er belangrijke dingen zijn die we moeten weten voordat je meedoet. Denk aan risico’s en medicijnen.

  Je kunt je aanmelding altijd intrekken. Na de eerste kennismaking start je met een proefperiode en heb je, als het nodig is, na ongeveer vijf lessen een evaluatiegesprek. Dit is met jou, je woonbegeleider, de begeleider van de activiteit en iemand van de afdeling Vrije Tijd. Daarna wordt je aanmelding pas definitief.

 • Kosten

  Materiaal
  Schoenen (verplicht!) en bal zijn tijdens het spel gratis beschikbaar bij Flying bowling.
  Consumpties zijn voor eigen rekening (contante betaling).

  Kosten 2023
  € 308,- per jaar. Dit is inclusief een gratis consumptie per bowlingavond.

   

   

 • Vervoer

  Je zorgt zelf voor het vervoer.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. Onze collega’s van het zorgbureau helpen je graag verder.