Bootcamp

Bij een bootcamp sport je samen met anderen in een team. Je doet dit meestal buiten. Tijdens de bootcamp doe je krachtoefeningen en train je je uithoudingsvermogen. Hiervoor gebruik je geen fitnessapparaten.  

 • Wanneer kun je bootcampen?

  Bootcamp is mogelijk op de onderstaande dagen.

  Maandagavond van 18.15 uur tot 19.00 uur
  Dinsdagmiddag van 16.00 uur tot 16.45 uur
  Donderdagavond van 19.30 uur tot 20.15 uur

 • Aan- en afmelden

  Je kunt je het hele jaar aanmelden voor bootcamp. Van de afdeling Beweging hoor je wanneer je kan starten. Twijfel je om je aan te melden? Je kunt altijd eerst een proefles volgen. Wil je je aanmelden voor een proefles? Stuur dan een e-mail naar beweging@severinus.nl.

  Als je je wilt afmelden, heb je een opzegtermijn van een maand.

 • Kennismaken of een proefles?

  Weet je niet zeker of bootcamp wat voor je is? Meld je dan aan voor een proefles door een e-mail te sturen naar beweging@severinus.nl. We maken dan een afspraak met je. Tijdens de proefles maak je kennis met de groep en de begeleider. Het is fijn als een van je ouders of iemand anders daarbij is om je te begeleiden.

  Na de proefles krijg je een aanmeldformulier. Als je je aanmeldt, bespreken we met je of er belangrijke dingen zijn die we moeten weten voordat je meedoet. Denk aan risico’s en medicijnen.

  Je kunt je aanmelding altijd intrekken. Na de eerste kennismaking start je met een proefperiode en heb je, als het nodig is, na ongeveer vijf lessen een evaluatiegesprek. Dit is met jou, je woonbegeleider, de begeleider van de bootcamp en iemand van de afdeling Beweging. Daarna wordt je aanmelding pas definitief.

 • Vervoer

  Woon je bij Severinus en heb je vervoer nodig naar de bootcamp? Dan regelen we dat voor jou. Als je niet bij ons woont, zorg je zelf voor het vervoer.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. Onze collega’s van het zorgbureau helpen je graag verder.