Boksen

Trek de bokshandschoenen aan en sla op muziek lekker van je af. Je doet gemakkelijke boksoefeningen en werkt aan je conditie en techniek. Dit doe je zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en beter kan omgaan met boze gevoelens.

 • Wanneer kan ik boksen?

  Boksen kan wekelijks op maandag- en dinsdagavond van 20.15u tot 21.00u in de Sportzaal Berkt.

 • Aan- en afmelden

  Aanmelden
  Je kunt jezelf het hele jaar door aanmelden voor deze activiteit. De afdeling Beweging geeft aan je door wanneer je kunt starten. Voordat je je definitief aanmeldt kun je eerst een proefles volgen.

  Aanmelden voor een proefles? Stuur een mail naar: beweging@severinus.nl.

  Afmelden
  Als je je wilt afmelden, heb je een opzegtermijn van een maand. Meld je jezelf af in een lopende maand dan wordt de afmelding verwerkt na de opvolgende maand.

 • Kennismaken of een proefles?

  Weet je niet zeker of boksen wat voor je is? Meld je dan aan voor een proefles door een e-mail te sturen naar beweging@severinus.nl. We maken dan een afspraak met je om kennis te maken met de groep en de begeleider. Het is fijn als iemand van de begeleiding of wettelijk vertegenwoordiger daarbij is om je te begeleiden.

  Na de proefles krijg je een aanmeldformulier. Als je je aanmeldt, bespreken we met je of er belangrijke dingen zijn die we moeten weten voordat je meedoet. Denk aan risico’s en medicijnen.

  Je kunt je aanmelding altijd intrekken. Na de eerste kennismaking start je met een proefperiode en heb je, als het nodig is, na ongeveer vijf lessen een evaluatiegesprek. Dit is met jou, je woonbegeleider en iemand van de afdeling Beweging. Daarna wordt je aanmelding pas definitief.

 • Vervoer

  Woon je bij Severinus en heb je vervoer nodig naar het boksen? Dan regelen we dat voor jou. Als je niet bij ons woont, zorg je zelf voor het vervoer.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. Onze collega’s van het zorgbureau helpen je graag verder.