Severinus

Helemaal op je plek bij Severinus

Dat is het centrale thema van de nieuwe fotoserie van Severinus. Samen met een fotograaf gingen we op pad voor een professionele fotoshoot. We begonnen samen de dag met een bezoek aan Bram op de Nieuwe Kerkstraat. Bram houdt van voetbal. Dat zie je meteen als je zijn kamer binnenloopt. Dat de fotograaf die hem samen met medewerker Hanneke op de foto zet ook regelmatig foto’s maakt van de PSV-selectie, vond Bram dan ook helemaal te gek.

Onderweg

Vervolgens gingen we naar de winkel van Speesjaal in het Citycentrum in Veldhoven. Hier werd een klant vriendelijk geholpen door Grietje met het kopen van een cadeautje. Grietje houdt van haar werk. Dat heeft de fotograaf mooi vastgelegd! De volgende twee fotomodellen ontmoetten we in de woonkamer van beide woonhuizen. Het zijn de thuishavens van Myriam en Ingeborg, waar ze ons laten zien hoe zij zich thuisvoelen. Ook de medewerkers zijn hier op hun plek.

En nog meer fotoshoots…

Samen sjoelen staat centraal tijdens de fotoshoot op de Naschoolse Opvang. Een gezellige boel met Dennis, zijn vrienden en begeleider Marian in actie! De laatste fotoshoot van de dag vond plaats op het kantoor van medewerker Diny, die samen met Daan en zijn moeder zorgt dat alles op zijn plek valt voor Daan. Met de foto's gingen we vervolgens naar Atelier Severinus waar de cliënten creatief aan de slag gingen met de getekende elementen in de foto's. Deze gebruikten we als basis voor het uiteindelijke resultaat.

Benieuwd naar alle foto’s?

Bekijk hier het eindresultaat van de nieuwe fotoserie van het zorg- en werkgeversmerk van Severinus.