Severinus
‹ Naar nieuwsoverzicht

08 juni 2018

Uitnodiging - Opening nieuwe locatie Vlijst

Op 3 juni a.s. start Severinus met twee groepen op onze nieuwe werklocatie 'Vlijst' in het gebouw van de Rabobank in Oerle. Op maandag 11 juni a.s. maken we graag kennis met alle buurtbewoners en de pers. We nodigen u graag uit voor een rondleiding!

Wat doet de Vlijst?
De Vlijst biedt een werkplek voor cliënten met een intensieve begeleidingsvraag. Bij Vlijst 1 verrichten ze industrieel en fysiek werk, zoals houthakken, klusjes in de tuin en huishoudelijke taken. Dit combineren we met belevingsgerichte activiteiten ter ontspanning. De werkzaamheden van Vlijst 2 zijn gericht op de dienstverlening binnen Severinus en in de wijk. Denk hierbij aan licht industrieel werk, creatieve activiteiten en actief bezig zijn. Deze cliënten willen op een voor hen passende wijze deelnemen aan maatschappelijke activiteiten.

Kom kijken!
De afgelopen maanden werkten we hard om een mooie en overzichtelijke werkplek voor de cliënten te realiseren. Op maandag 11 juni a.s. maken we graag kennis met buurtbewoners, de pers en iedereen die geïnteresseerd is.

Zo geven we graag een rondleiding door het pand én een presentatie van onze activiteiten. Wij zorgen voor koffie en thee. We vinden het leuk als u komt op 11 juni 2018 tussen 19.00-21.00 uur. U bent van harte welkom! 

Het nieuwe adres:
Zandoerleseweg 10
5507 NJ Veldhoven