Severinus
‹ Naar nieuwsoverzicht

20 september 2019

Severinus viert feest en gaat naar Beekse Bergen!

Op 14 mei 2019 bestond Severinus 60 jaar. Het hele jaar staat daarom in het teken van het jubileum, onder de noemer: jubeljaar. Tijdens dit jaar komen tradities eenmalig terug, vond er symposium plaats en als klap op de vuurpijl een uitje naar Beekse Bergen. Zowel cliënten, medewerkers als vrijwilligers werden in het zonnetje gezet. Op donderdag 19 september was het zover.

Het was een hele organisatie, maar op 19 september 2019 was het stil bij Severinus in Veldhoven. Een gezellig uitje naar Beekse Bergen in Hilvarenbeek stond op het programma. Om 9.30 uur vertrok iedereen richting het dierenpark.

Bijzonder
Dat er tijdens het jubeljaar een feestdag zou plaatsvinden stond buiten kijf. Maar hoe daaraan invulling werd gegeven, bleef lang een verrassing. Maar toen dat eenmaal bekend was, was het feest eigenlijk al begonnen! Met zijn allen naar de dierentuin. Dat is niet zo vanzelfsprekend. Op de feestdag gingen ongeveer 1300 cliënten, medewerkers en vrijwilligers op pad. Hiervoor waren 18 touringcars, 19 kleine busjes en 200 personenauto’s nodig.

Geslaagd
Het was een fantastische dag, die nog lang in ieders geheugen gegrift zal staan. Met speciale dank aan Beekse Bergen en de weergoden. Want ook die trakteerden Severinus met prachtig weer. Op naar de 70 jaar!