Severinus
‹ Naar nieuwsoverzicht

01 januari 2019

Severinus 60-jaar: ​Hét jubel-jaar van start!

Op 14 mei 1959 zag Severinus het levenslicht. Dat betekent.. trommelgeroffel.. dat we dit jaar 60 jaar bestaan! Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbijgaan. Daarom is 2019 een jubel-jaar. Een jaar vol festiviteiten voor cliënten, medewerkers, vrijwilligers en alle betrokkenen van Severinus. Je begrijpt.. we zijn druk bezig met alle voorbereidingen.

De week van 13 t/m 18 mei 2019 wordt een echte feestweek. We organiseren de KIK-week. Een kennisweek waarover u meer kunt lezen op de Kik-week pagina. Op dinsdag 14 mei organiseren we een symposium. Afgelopen twee jaar organiseerden we samen met CongressenMetZorg een symposium in Ede. In 2019 vindt het symposium dichter bij huis plaats: in Veldhoven. We sluiten af met het Kennisfestival. Een inspiratiemarkt, een innovatieplein en genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten. En tussen het symposium en het Kennisfestival vinden er tal van activiteiten plaats die de moeite waard zijn.

Ook de rest van het jaar zie je feestelijke elementen terug. Zo gaan we bestaande evenementen wat groter maken, maar brengen we ook oude tradities eenmalig terug. Wij houden je op de hoogte van alle festiviteiten.