Severinus
‹ Naar nieuwsoverzicht

06 juli 2021

Heb jij een idee voor een briljant, écht innovatief vernieuwingsproject?

Beste cliënt, ouder, medewerker, of anderszins betrokkene,

Innovatieve ideeën kunnen het leven van onze cliënten zoveel aangenamer maken. Zie jij in deze tijd nog meer mogelijkheden om mooie of belangrijke verbeteringen te bereiken voor onze cliënten? Loop jij bij de begeleiding van cliënten steeds tegen een hindernis aan, die met de juiste middelen en op een innovatieve manier gemakkelijk weg te nemen is? Laat je kans dan niet voorbij gaan, maar laat je ideeën horen.

Met hulp van de Adviescommissie Cliëntgelden kan jouw idee misschien wel werkelijkheid worden. Jij blij, cliënt blij!

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Zet een duidelijke omschrijving van je écht vernieuwend idee op papier en voeg hier een exacte prijsopgave (inclusief BTW) aan toe, zodat de Adviescommissie vooraf weet wat de totale kosten zijn voor het realiseren van jouw idee/project. Alle aanvragen worden op voorhand getoetst of het een écht vernieuwend idee is binnen Severinus (niet vernieuwend: IPad, duofiets, schommel e.d.).

Écht vernieuwende projecten die geschikt zijn voor meerdere cliënten, worden voorgelegd aan de Adviescommissie. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging om een mondelinge toelichting te geven in het overleg van woensdag 20 oktober a.s. (tussen 13.00u en 15.00u). Hier kun je de commissie overtuigen van de meerwaarde van het project voor onze cliënten. 

Na het overleg neemt de commissie, in overleg met de Bewonersraad, een beslissing over de projecten die in aanmerking komen. Van dit besluit krijg jij bericht en bij toekenning kun jij je aanvraag gaan realiseren. De Adviescommissie Clientgelden bestaat uit 4 medewerkers van Severinus, 4 wettelijk vertegenwoordigers en 1 lid namens de Clientenraad van Severinus.

Enthousiast geworden?
Alle aanvragen voor het jaar 2022 kun je inleveren bij het Zorgbureau, liefst per mail, ter attentie van Marijke.Brussee@severinus.nl. Dit kan tot uiterlijk 4 september a.s. Wil je eerst meer informatie of met iemand overleggen dan kun je contact opnemen met Marijke (secretariaat Adviescommissie Cliëntgelden). 


Wij hopen op veel nieuwe, inspirerende, écht vernieuwende ideeën.


Namens de Adviescommissie Cliëntgelden,


Bart van Esch
voorzitter