Severinus
‹ Naar nieuwsoverzicht

08 mei 2020

Directeur Pieter Hermsen verlaat Severinus per 1 oktober 2020

Sinds 1 december 2015 is Pieter Hermsen directeur/bestuurder bij Severinus. Pieter Hermsen verlaat Severinus per 1 oktober aanstaande en gaat als bestuurder van Stichting Vivent in ’s-Hertogenbosch aan de slag.

Grote betrokkenheid
Pieter heeft in de afgelopen jaren een grote betrokkenheid ontwikkeld bij Severinus, bij de cliënten en hun ouders/wettelijk vertegenwoordigers en bij de medewerkers. Dat is zeer kenmerkend voor zijn manier van werken. Een werkwijze die goed past bij Severinus. Onder het overkoepelende motto ‘Samen werken aan de bedoeling; dit maakt mij gelukkig’ hebben we samen met Pieter een grote stap naar zelforganiserende teams gemaakt, veel aandacht gegeven aan Driehoekskunde, het nieuwe ondersteuningsplan en de positionering van gedragskunde. Ook zijn de Severinusdagen en de kwaliteitsdag geïntroduceerd.

Werving
In de komende tijd bereiden wij de werving van een opvolger van Pieter voor. Een traject waarbij we ons laten bijstaan door Crown Gillmore. Wij vinden het jammer dat Pieter Severinus gaat verlaten en wensen hem alvast veel succes met zijn nieuwe baan.