Severinus
‹ Naar nieuwsoverzicht

31 januari 2020

Atelier Severinus brengt boek uit over Fons Rahajaan

Beste kunstliefhebber,


U draagt de beeldende kunst een warm hart toe, in het bijzonder de outsiderkunst. Misschien wilt u kunstenaars met een beperking ondersteunen?

Fons Rahajaan
Atelier Severinus stelt een kunstboek samen over de kunstenaar Fons Rahajaan (1957-2016). Deze kunstenaar heeft een aantal jaren op Atelier Severinus gewerkt en een groot en uniek oeuvre nagelaten. Zijn werk bestaat voornamelijk uit tekeningen, die een inzicht geven in zijn wereld, de wereld van een dove man met een lichte verstandelijke beperking. Een man die sterk visueel ingesteld was en een bijzondere gave om te tekenen bezat. Het is echt een plezier om deze werken te bekijken en te lezen over het leven en de interesses van deze kunstenaar.


Donatie kunstboek
Het hoofdbestanddeel van het kunstboek zal bestaan uit foto’s van het beeldend werk, aangevuld met teksten over Fons als kunstenaar en interpretaties van zijn werk. De prijs van het boek is € 15,-. Om het boek in productie te kunnen brengen, vragen we u om financiële ondersteuning. Hiervoor ontvangt u het kunstboek over Fons Rahajaan. Als u meer wilt bijdragen, dan kan dat natuurlijk. U kunt meer boeken afnemen, of doneren door een combinatie te kopen van een boek met een, eventueel ingelijste, originele tekening van Fons Rahajaan.


Wij zien uw donatie graag tegemoet.


Met vriendelijk groet,
Henny van Bree
Atelier Severinus 
henny.van.bree@severinus.nl

Fons Rahajaan Dolfinarium 1997