Severinus

Zorgboerderij de Keldershoeve

De Keldershoeve is een zorgboerderij gelegen in de Berkt in Veldhoven. Iedere dag is een grote groep cliënten aan het werk op de boerderij. Zij voeren allerlei werkzaamheden uit zoals tuin- en bosonderhoud, dierenverzorging, werken op het land en in de kas.

In 2019 zijn we gestart met de herinrichting van de Keldershoeve. Een mooie, nieuwe kas is gebouwd met een groot terras erbij. Het belevingsbos is aangelegd. Nieuwe dierenverblijven zijn gebouwd en nieuwe dierenweides aangelegd. Het land hebben we verruild voor een mooie nieuwe moestuin. We hopen in 2022 alles in gebruik te kunnen nemen.

De verkoop van onze biologische producten, eieren en groenten, staat nu op een laag pitje. In 2022 hopen we weer voldoende producten voor de verkoop te hebben.

Iedereen is welkom om te komen kijken en om een kopje koffie of thee te nuttigen op het terras bij de kas vanaf september 2021.

Belevingsbos Keldershoeve

Met behulp van financiële ondersteuning van de Adviescommissie Cliëntgelden zijn we bezig om een prachtig natuurlijk belevingsbos te realiseren voor onze cliënten. Het belevingsbos kunt u vinden achter bij de kas op de Keldershoeve. Het belevingsbos is vanaf half oktober 2021 te bezoeken. We hebben er weer een fijne plek bij waar onze cliënten en buurtbewoners zich kunnen vermaken!

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 9.30 – 16.00 uur