Vrije tijd bij Severinus Activiteitenkalender
Print deze activiteit

Leuk je te ontmoeten boven de 35

17 dec
  • di 17 december 19.30 - 21.30
  • Café 't Rozenknopje Hoogstraat 59 Eindhoven

Nieuwe mensen ontmoeten, je vriendenkring uitbreiden, een maatje om mee te koken, een vriendin waar je mee naar de bioscoop kunt gaan of een relatie… Dat klinkt allemaal heel leuk, maar zeker niet altijd vanzelfsprekend. Waar ontmoet je nieuwe mensen? En hoe doe je dat?

Het aangaan en opbouwen van nieuwe contacten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om die reden organiseren wij sinds 2014 laagdrempelige ontmoetingsavonden. Op deze ontmoetingsavonden worden inwoners uit Eindhoven en omgeving met dezelfde (hulp)vraag/behoefte samengebracht. De ontmoetingsavonden zijn bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld een beperking en/of een soortgelijke situatie. Lees meer over de doelgroep op www.leukjeteontmoeten.com

Wat kun je verwachten?

Een gezellige, informele avond op een sfeervolle, laagdrempelige locatie vlakbij het centrum van Eindhoven. Iedereen mag/kan hier 100% zichzelf zijn. Neem je graag een familielid, begeleider, vriend of kennis mee naar de ontmoetingsavond? Iedereen is welkom. We verwelkomen je bij de ingang en we helpen je graag een handje waar nodig. Gelijkwaardigheid en laagdrempeligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat ontmoeten ontzettend belangrijk is en daar dragen wij graag ons steentje aan bij!

De toegang is gratis, je betaalt alleen je eigen consumpties.
Gebruik van de gaderobe is kosteloos en geheel voor eigen risico.
Deelname aan de ontmoetingsavonden is tevens geheel op eigen risico.

We organiseren 1 x per 6 weken ontmoetingsavonden voor 2 verschillende leeftijdscategorieën. 1 ontmoetingsavond voor mensen t/m 35 jaar en 1 ontmoetingsavond voor mensen van 35 jaar en ouder. Voor meer informatie over de agenda zie www.leukjeteontmoeten.com

Ben jij op zoek naar een relatie, vriendschappen of heb je gewoon zin in een gezellig avondje uit? Dan ben je hier aan het goede adres!

Wil jij je graag aanmelden of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op! www.leukjeteontmoeten.com 
We zouden het leuk vinden om je binnenkort te ontmoeten!

Ook www.steunwiel.com kun je bezoeken voor informatie speciaal voor de doelgroep LVB.