Severinus

Disclaimer

Algemeen

Severinus doet zijn uiterste best om de informatie op deze site zo actueel en volledig mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat informatie onjuist of onvolledig is. De inhoud kan daarom zonder vooraankondiging wijzigen. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Aansprakelijkheid Het bezoek aan de website van Severinus is voor uw eigen rekening en risico. Severinus sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door Severinus.

Auteursrechten

Tekst

Op de teksten in deze website rust een auteursrecht van Tekstjuweel. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van de gehele tekst of van een gedeelte van de tekst, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaande schriftelijke toestemming is verleend.

Fotografie

Op de fotografie in website rust een auteursrecht van Severinus. De foto's mogen dan ook niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden.

Ontwerp

Op het ontwerp van de website rust een auteursrecht van FoURPAcK ontwerpers. Het ontwerp mag dan ook niet zonder hun voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden.

Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Severinus heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Linken naar deze site

Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Severinus, een koppeling aan te brengen tussen zijn/haar site en deze site.

Actualisering

Severinus probeert deze website zo actueel mogelijk te houden, desondanks dragen wij geen verantwoording voor eventuele foutieve vermeldingen. De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Severinus zijn best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.