Severinus

Foto geschiedenis 1 klein

Historische wandeling

In 1959 begon Severinus in Zeelst met het kinderinternaat het Honk. Sinds die tijd zijn er veel veranderingen geweest, zowel aan de gebouwen en in de wijk. Maar ook waarop we voor onze cliënten zorgen is in de jaren behoorlijk veranderd. Severinus laat u graag haar rijke geschiedenis zien.

Een terugblik op 60 jaar Severinus
Op dinsdag 14 mei 2019 bestaat Severinus 60 jaar. Ter ere van dit jubileum zijn er twee historische wandelingen uitgezet. Eén in de wijk Akkereind (waar het allemaal begon) en één in de wijk de Berkt. De wandelingen duren ongeveer één uur.

Het enige wat u nodig heeft om deze wandelingen te lopen is een routebeschrijving en een smartphone met een QR-scanner (Te downloaden via Google Playstore of App store). Gedurende de wandeling vindt u QR-codes. Door deze te scannen ziet u tekst en beeld over de historie van Severinus. Wij raden u aan uw telefoon horizontaal te houden tijdens het bekijken van de foto’s.

Wij wensen u een fijne wandeling!

Wandelroute's

Gebruikt u liever een gedrukte plattegrond, met daarop de route? Deze kunt u tijdens kantooruren ophalen bij de receptie aan de Platanenlaan 28 of Honk 1 in Veldhoven.