Severinus

Cliëntenraad

Cliëntenraad

De Cliëntenraad van Severinus behartigt de collectieve belangen van alle cliënten van Severinus. Samen zorgen de leden ervoor dat de zaken en belangen van de cliënten zo goed mogelijk vertegenwoordigd zijn. De Cliëntenraad is er voor cliënten en hun wettelijk vertegenwoordigers en voor mentoren. Daarnaast is de Cliëntenraad vertegenwoordigd in diverse landelijke platformen. Ook is hij partner voor Severinus. De Cliëntenraad heeft een aantal wettelijk geregelde bevoegdheden, zoals het advies- en instemmingsrecht.

Benieuwd naar de gezichten achter de Cliëntenraad? Bekijk de pagina met daarop de leden en zie wie zich waarvoor inzet.

Waarvoor kunt u bij de Cliëntenraad terecht?

Voor alle zaken die de cliënten van Severinus collectief raken en te maken hebben met de directe zorg. Als zaken goedlopen, maar ook als ze minder goed lopen. U kunt vragen aan ons stellen, signalen afgeven of informatie opvragen.

Op deze pagina informeren wij u over actuele informatie en thema-avonden, plaatsen we af en toe een stelling en vindt u de column uit het relatiemagazine Te Berde van Severinus en de verslagen van onze vergaderingen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 040 258 63 11, clientenraad@severinus.nl of per post via antwoordnummer 6666, 5500 VB Veldhoven t.a.v. Cliëntenraad Severinus. U bent ook altijd welkom op één van onze vergaderingen.


Klik hier:


 

Externe websites: